www.yourdomain.com

Hälsorådgivning och behandlingar

Ayur vedisk hälsorådgivning

 

Innan du kommer till mig på en hälsorådgivning får du ett Ayur veda test och ett hälsoformulär hemskickat till dig. Dessa ska du fylla i och ta med dig när du kommer på hälsorådgivning. Tillsammans går vi i genom dina formulär, ar Ayur vedisk puls, avläser naglar, tunga, ögon och samtalar om din hälsa.

 

Du får handfasta råd rörande livsstil, kost och motion utifrån kroppskonstitution och ev. obalans. De är vardagsnära och strävar mer efter att ge en långsiktig optimal hälsa än en "Quick fix".

 

Tid: 2 tim, uppföljande besök 1 tim.

 

Pris: 600 kr, uppföljande besök 300 kr.

 

 

Marmabehandling

 

Marmabehandlingen inleds med en kort konsultation och pulsavläsning. Det utgör grunden för valet av specifik marmaolja och marmapunker (vata, pitta, kapha). Varje marmabehandling är unik utifrån vars och ens konstitution. Under behandlingen masseras de olika marmapunkterna och oljan hittar ner till ditt energisystem, lindrar och ger en skön avspänning.

 

Tid: 90 min.

 

Pris:600 kr

 

 

 

Himalayascrub

 

Din hud och puls utgör grunden för vilken scrub (vata, pitta, kapha) som kommer att användas under behandlingen. Sedan följer enkla strykningar med sesamolja, för att förbereda huden inför skrubben.Efter det kommerr själva scrubben utifrån din hud och dosha.Himalayascrub är en saltscrub, som ger energi, ökad cirkulation och mjuk hud.

 

Tid: 45 min.

 

Pris: 400 kr

 

 

 

Ayur vedisk facelift

 

Behandlingen inleds med ett litet samtal samt pulsavläsning. Detta utgör grunden för valet av oljor och creame (vata, pitta, kapha) till ditt ansikte). Du får en skalp-, ansikts- och öronmassage, samt massage på asiktets marmapunkter. Det är en liten behandling med god effekt, som ger en skön avspänd känsla efteråt. Den passar bra även för dig som är gravid eller inte är bekväm med att klä av dig.

 

Tid: 45 min.

 

Pris: 400 kr

 

 

 

Individuella yogapass

 

Innan du kommer till mig har vi ett inledande telefonsamtal. Det ger mig möjlighet att förbereda ditt yogapass. Vi gör passet tillsammans. Efteråt samtalar vi om vad som varit bra, dåligt, och vad du ev. vill förändra. Du får en kompendium med övningarna så att du kan öva hemma tills vi ses nästa gång. Då följer vi upp och kompletterar ev. byter ut någon övning. När vi ses sista gången (3:dje)lägger vi stor vikt vid din hållning och korrigerar ev. felställningar. Efter vår sista träff är det meningen att du ska kunna göra ditt yogapass självständigtt hemma.Ett individullt yogapass innehåller alltid andningsövningar, yogapositioner och avspänning/medittation.

 

Ett individuellt yogapass passar för dig som av någon anledning inte vill/kan eller vill komplettera yogautövande i grupp. Ditt yogapass utformas utifrån dina önskemål, begränsningar och möjligheter.

 

Tid: 3 x 90 min.

 

Pris: 1200 kr

 

 

 

 

Shahira

 

En massage som utförs på tjock madrass på golvet. Den innefattar såväl massage på marmapunkter som tryck och töjningar. Massagen mjukar upp stela muskler och främjar cirkulationen.

 

Tid: 90 min

 

Pris: 600 kr